Outplacement som holdforløb

Moving People kan endvidere etablere et ”jobcenter” i et udvalgt lokalområde eller på én af virksomhedens adresser rundt om i landet.

Sparring med andre kandidater på samme funktionsniveau

Moving People tilbyder skræddersyede outplacementforløb til virksomheder der ønsker at give deres medarbejderne gode redskaber med i bagagen, i forbindelse med deres foranstående jobsøgning, og give medarbejderen et godt skub henimod deres næste job. Det skal særligt bemærkes at Moving People har stor erfaring i at etablere holdforløb for større grupper fra samme virksomhed. Her kan virksomheden med fordel inddele medarbejderne ind i funktionsniveauer eller lign. hvor de sammen, og hver for sig med fordel kan drage nytte af de fælles gruppe sessioner. Forløbene kan variere fra små jobsøgningsforløb fra 3 dage til 6 uger til et genplaceringsforløb på op til 12 måneder afhængigt af aftalens omfang.

 

 

 

 

 

Holdforløb med indbygget jobgaranti for udvalgte medarbejdere

Virksomheden kan tegne en individuel tillægsforsikring for hver opsagt medarbejder. Moving People forpligter sig hermed i samarbejde med medarbejderen at skaffe den opsagte medarbejder et nyt job

 

Målgrupper: Større grupper fra samme virksomhed, hvor man med fordel kan inddele medarbejderne ind i funktionsniveauer, hvor de her med fordel kan drage fælles nytte af de gruppemæssige sessioner.

Det skal bemærkes at det kun er eksempler på skræddersyede forløb for opsagte medarbejdere, og at i Moving People har en god erfaring med disse forløb.

Vi kommer gerne ud i virksomheden og præsentere vores Produktmix.

Moving People ser frem til en videre dialog.