Outplacement

For virksomhedens opsagte medarbejdere

Vi er specialister igennem 15 år!  -  Moving People er i dag en veletableret sparringspartner for små til store koncerner.

Forbedre virksomhedens image og etik!
Giv virksomhedens medarbejdere den optimale tryghed ved at tilbyde dem et skræddersyet outplacementforløb med resultatorienteret coaching som omdrejningspunkt gennem hele forløbet.
Moving People tilbyder individuelle outplacementforløb såvel som ved større afskedigelser.

Det skal bemærkes at Moving People er særligt stærke på outplacementfronten, da vi allerede har genplaceret for mindre til større koncerner fra 1-2 kandidater og op til 650 medarbejdere på én gang! Dette har vi kun kunne gøre fordi vi har en meget stærk netværk af partnervirksomheder, endvidere over 4000 kontakter i vores netværk og vi er kendt for vores meget præcise matching. En yderligere underbygning til dette, er at Moving People´s overordnet strategi og kerneværdi er gennemsyret af at arbejde med kandidater der vil arbejde med deres egen udvikling, med andre ord.

 

Vi gør det vi er bedst til!

Genplaceringsprocenten er over 92% indenfor ca. 3. måneder

Moving People har et etableret netværk på over 250 aktive partnervirksomheder som er interesseret i at modtage kandidater fra Moving People, endvidere har vi over 4000 kontakter i vores netværk.

 

Virksomheden opnår hermed:

  • Medarbejdertrygheden bliver væsentlig højere i firmaer der har en outplacementordning.
  • Virksomhedens renommé og image styrkes.
  • Virksomheden og medarbejderen bibeholder den positive dialog.
  • Fastholdelse af medarbejdere i hele den resterende tid ved nedlæggelse af eventuelle funktionsområder, hvor det er nødvendigt.
  • Arbejdsmoralen efter en afskedigelse er væsentligt højere ved outplacement.
  • Medarbejderen forlader typisk virksomheden med en positiv holdning, da medarbejderen er afklaret i forhold til virksomheden og egen person.

 

Moving Peoples outplacementydelser starter ved kr. 3.750

Se vores individuelle outplacementforløb såvel som holdforløb for virksomhedens nøglemedarbejdere.

Kontakt Moving People på telefon +45 20 33 74 85 og få et tilbud.