Virksomhedstilpassede kursusforløb

Internt forløb i virksomheden eller hos Moving People

Åben kursuskalender som interne forløb
Hovedparten kurserne i den åbne kursuskalender, kan holdes internt i virksomheden eller sammen med nogle af jeres tætte samarbejdspartnere.

Kurserne kan med succes kombineres med virksomhedens interne kompetence & udviklingsforløb. Moving People har stor erfaring med at kombinere disse forløb.

Udgangspunktet er en dialog omkring jeres aktuelle udfordring. Vi tilpasser vores materialer efter jeres valg, eller afholder det eksisterende kursus for jer. I behøver ikke udgøre en hel virksomhed, men kan være en afdeling eller enhed. I samarbejde med Moving People udarbejder vi præcis det program, som opfylder jeres ønsker og mål med forløbet.

 

Fordelene ved skræddersyede kursusforløb: 

  • Indhold, omfang og tidspunkt er tilpasset virksomheden
  • Økonomisk og fagligt
  • Få samme platform i virksomheden til at arbejde videre med
  • Opnå en stor vidensdeling, idet man kan diskutere konkrete virksomhedsrelaterede problemstillinger

Jeres uddannelsesbehov er udgangspunktet!
Moving People’s åbne kursusforløb kan med fordel skræddersys med jeres tilgang eller drejning til forløbet. Herfra udarbejder vi et målrettet program i samarbejde med én eller flere af vores erfarne kursuskonsulenter eller coaches.

Moving People Kurser har et stærk profil når det gælder virksomhedstilpasede forløb, da vi foruden vores faste tilknyttede konsulenter og coaches har et stort netværk af samarbejdspartnere i vores emnebank som alle er i besiddelse af den ekspertviden og erfaring der skal til for et succesfuldt forløb.

Foredrag, gå-hjem-møder

Hvis et emne eller et åbent kursusforløb kunne have interesse for virksomheden, så kontakt os! Moving People afholder gerne foredrag og gå-hjem-møder indenfor eksempelvis coaching og karriererådgivning samt andre relevante emner for personlig udvikling.

Pris og formøde

Et internt kursus behøver ikke koste mere end et åbent kursus. Ofte koster det mindre. Vi udarbejder et tilbud på baggrund af antal deltagere, indhold og varighed samt den praktiske opgavefordeling.

Ved skræddersyede forløb tager vi som regel et formøde og udarbejder en eventuel foranalyse, før vi vurderer opgavens omfang og pris.

Priser på foredrag, gå-hjem-møder m.m. afhænger af emne og konsulent, forarbejdet i fobindelse med opgaven, location, varighed m.m.

Kontakt Moving People på telefon 70 20 74 85 og få et tilbud.