Evaluering og Feedback

Evalueringer & Feedback

Moving People tilstræber altid at levere den optimale kvalitet gennem sine kurser, derfor vil der altid i Moving People´s kurser indgå evalueringer og feedback til underviser.

 

Skalaen går fra 1-5, hvor 5 er maksimum og der bliver målt på 10 parametre.

Opgjort evaluering for december 2016 for 523 kandidater på 10 parametre = 4,4 ud af 5
Over 92% succesrate inden for ca. 3 måneder


Coach kurser, Karriereudvikling, Karrieretjek, Coaching, Genplacering

 

Læs hvad tidligere kursister siger: 

Moving People viste sig at være det helt rigtige valg for mig, da jeg overvejede at skifte karriere. Jeg valgte "hele pakken" og fik professionel sparring hele vejen igennem personlighedstest, CV, ansøgning og samtaleteknik. Efter min opfattelse engagerer Moving People sig fra start til slut, og udfordrer dig - også der, hvor du ikke selv er opmærksom. Jeg kunne ikke ha' fået en bedre sparring, og fik drømmejobbet allerede efter 1½ måned. Stor tak!

Christina

 

Jeg har fået stor faglig viden kombineret med en mængde praktiske øvelser, som ruster mig godt til at arbejde med stressvejledning til individer og grupper. Tak for et fantastisk inspirerende kursus, fagligt såvel som personligt'.

Rikke, folkeskolelærer.

 

Kombinationen af korte oplæg og grundig træning har klædt mig på til det praktiske arbejde som stressvejleder'.

Jutta, klinisk psykolog.

 

Det har været et inspirerende og meget lærerigt kursus. Har givet mig gode og anvendelige redskaber til brug i mit arbejde med mennesker. Jeg er dybt taknemmelig over at have været kursist hos jer to. I supplerer hinanden godt som undervisere og formidlere.'

Nancy, kredssekretær i fagforbund.

 

Godt med opbygningen der starter med teori, så praksis, som bliver mere og mere udfordrende. Godt med de mange øvelser og I har skabt en god stemning, som har forplantet sig videre, os kursister imellem.

Jimi, officer i forsvaret.

 

Jeg oplever et veludviklet forløb, hvor jeg er blevet løftet hen til mine ressourcer. Oplevet en øjenhøjde samt en tro på at jeg KAN. Her er det godt med et længere forløb, kontinuerlighed skaber stabilitet. Inspireret gennem opgaver og plancher til egen refleksion og handlinger At opleve at coachen tror på mig, har givet mig troen på mig selv, til at føre handlingerne ud i livet. Forløbet er endt ud i et nyt job og tillige en flytning. Og jeg har fået en større rumlighed for mine egne drømme som selvstændig og fremtid.

Liselotte

 

I januar og februar var jeg igennem et karriererådgivningsforløb og fik udover coaching helt konkret hjælp til at skrive en ansøgning som retsgenetiker. Jeg kom til samtale på denne ansøgning og fik tilbudt jobbet men takkede nej da det ikke lige var mig. Siden er jeg kommet til samtale på to af 3 ansøgninger som jeg har skrevet og har nu fået tilbudt et job som jeg mener er rigtig godt. Udover at jeg har fået mere styr på karrieren har vi fået rengøringshjælp - det kan man hurtigt blive afhængig af 🙂 Jeg ville bare lige fortælle det og sige tak for din rådgivning der hjalp mig til at komme videre. Tak for et endnu et godt møde i mandags! Da jeg læste ansøgningen igennem igen, var det tankevækkende, at selvom den på mange måder ligner den jeg tidligere brugte som skabelon, er den samtidig markant anderledes - tak for inspirationen og hjælpen. Jeg håber, den giver adgang til i første omgang samtale og dernæst jobbet, hvis det er attraktivt. Det også været utrolig spændende at have noget tid med fokus på hvad jeg gerne vil og kan, samt at blive holdt fast på det. Sjovt at det skulle være så svært lige at huske hvad der blev af mig og det jeg gerne vil. Selvom billedet stadig er lidt uklart, er jeg meget mere afklaret i dag end for en måneds tids siden. Dvs. plads til børnene (og mand :-)), men også til mig og et job. Men mere resultatorienteret end det jeg laver i dag.

Tak for hjælpen også i denne proces.

Vibeke

 

Jeg har nu prøvet mange lederkurser og rådgivning, men til dato slår Moving Peoples coaching alt hvad jeg har prøvet. Tak for en god afklaring og coaching af mine private udfordringer og min jobsituation. Held og lykke med de kommende... - de bedste anbefalinger og fuldt maksimum på jeres skala!

Peter - CEO

 

Gode og livlige medarbejdere med stor erfaring har gjort at jeg er kommet meget videre på det personlige og jobmæssige plan   5 ud af 5 mulige i karakter

Per

Fik jobbet! Bare SÅ fedt.., så det er helt perfekt!! Forløbet med professionel jobsparring var lavet efter mine egne behov, hvilket gjorde at vi koncentrerede os om de spørgsmål, jeg havde til jobsøgningsforløbet, og arbejdede ud fra den viden, jeg havde i forvejen. Det gjorde forløbet effektivt og interessant hele vejen igennem. Jobsparringsmæssigt fik jeg også meget ud af forløbet. Det var især selve processen med at få snakket alle overvejelser og muligheder igennem, der var en fordel. Jeg gik fra forløbet med langt større klarhed om mine fremtidige muligheder. Til sidst var sparringen mht. CV og ansøgninger også en stor fordel. Når man sidder midt i jobsøgningsprocessen kan man godt blive frustreret over den manglende feedback, man får på kvaliteten af ens ansøgninger. Det simple faktum at blive  bekræftet i at ens ansøgninger er gode nok, er en kæmpe motivation. Jeg fik alle de tekniske detaljer på plads og fik sparring med at skrive kompetenceprofil med videre.

Louise

 

Coaching hos Moving People er bare i verdensklasse og jeg har prøvet en hel del!! - maksimum 5

Christian

 

Det bedste ved kurset var et stort overblik fra underviserens side og et flot resultat for mig Kurset faglige indhold i forhold til kursets formål - Meget tilfreds Vurdering af kurset som helhed - Meget tilfreds

Henriette

 

Undervisningen er rigtig god hos Moving People, da de har en meget stor erfaringspalette at trække på - Coaching Pia Moving People er rigtigt god til at lære fra sig! De tager kursistens svagheder og vender dem til noget brugbart og positivt

Martin

 

Et rigtigt godt kursusforløb som gav min karriereudvikling en helt ny vinkel - Coaching

Peter

 

5 stjerner - Coaching og karriereudvikling

Marianne

 

God individuel coaching og vejledning

Jens

 

Jeg syntes at coachene har været rigtigt gode og kurset har været meget lærerigt. Lav endelig flere kurser med andre emner!

Allan

 

Jeg har prøvet mange forskellige tests! Men 16PF5 overraskede mig meget positivt og har givet mig meget til min personlige udvikling og min fremtidige karriere

Mia

 

Personlighedstesten 16PF5 har givet os en perfekt match i forbindelse med vores rekruttering

Susanne

 

Ja! fem ud af fem mulige! - hvad havde I regnet med 🙂 - Coachingkursus

Lisbeth

 

Tak fordi I kunne se potentialet I MIG

Steen

 

Et godt kursus hele vejen igennem - TAK - Karriereudvikling og Coachingkursus

Lissi

 

Det har været en sand fornøjelse at gå på dette kursus - 16PF5 kan man helt sikkert anbefale i forbindelse med coaching

Michael

 

Virksomhedstilpassede kursusforløb

Konsulentkursus - Erfarne konsulenter - Virksomhedstilpasset

Indhold: Virksomhedstilpasset forløb med fælles undervisning og individuel coaching over en længere periode: Opbygning af procedurehåndbog for konsulenterne i virksomheden, cases, gruppearbejde, argumentbank, commitment, handlingsplaner, motivation, afklaring, samtaleteknik samt effektfulde spørgsmål. Individuel coaching af hver kandidat.

Deltagere: 5

Gennemsnit: 4,8

Kommentarer:

Jamen hvad kan jeg sige... Andet end at det altid er en oplevelse. Og at man altid lærer nyt hos Moving People, så dette forløb har været godt og givtigt. Jeg have også forventet at lære noget! Jeg glæder mig til at bruge det i praksis - Maja

Godt og relevant kursus, godt at være væk fra virksomheden i perioderne - Susan Et opfølgningskursus vil være godt efter 2-4 måneder - Heidi

Godt, fagligt præcist - Kim Dejligt med fastlæggelse og konsensus af procedure - Ann

 

 

 

 

 

Kursus: Teamroller - Team som individuelt

Indhold: Temadag med personlighedstest, hvor deltagerne i teamet får et dybere kendskab til egne styrker og ser dem i en helhed med andre deltagere i teamet. Målet er at skabe øget forståelse for hinandens forskellige synsvinkler og måder at arbejde på - en indsigt i, at vore forskelligheder supplerer hinanden.

Deltagere: 7

Gennemsnit: 4,6

Kommentarer:

Godt og positivt forløb, god stemning - Anders

Udmærket, afklarende! - Steffen

Konstruktivt og underholdende - Irene

 

Genplaceringsforløb og Coachingforløb - Virksomhedstilpasset Indhold: Virksomhedstilpasset forløb over en længere periode med afklaring af den karrieremæssige platform samt undervisning i personlig udvikling af deltagerne samt jobsøgningsteknikker, præsentationsteknikker, samtaleteknikker, vejledning og afklaring  Vejledning og coaching af hver enkelt deltager.

Deltagere: 14

Gennemsnit: 4,5

Kommentarer:

Tak fordi du fjernede skyerne fra min himmel! - Anonym

Godt gået og tak for det!! - Hans

Forløbet har givet mig nye indgangsvinkler - Marcus

Godt, fornuftige relevante emner/punkter - Jørgen