Medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

Supplement til virksomhedens årlige medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

Virksomhedsforløb

Moving People gennemfører medarbejderudviklingssamtaler for den travle virksomhed og for de virksomheder som gerne vil have en uafhængig vurdering af medarbejdernes udvikling her og nu samt hvilke fremtidsperspektiver de enkelte medarbejdere har.

Vi har erfaret at virksomhederne er særligt tilfredse med at det er en ekstern konsulent der kører samtalerne, da der typisk kommer en hel del mere på bordet under disse samtaler, hvilket i sidste ende gavner begge parter.

Moving People ender op med en endelig rapport, der viser temperaturen i virksomheden/afdelingen/teamet samt hvilke udfordringer virksomheden står for her og nu samt i fremtiden på medarbejderfronten.

 

Udbytte for virksomheden

  •  Virksomheden for afdækket medarbejderens nuværende arbejdssituation samt den fremtidige
  • Hvilke bevidste og ubevidste kompetencer sidder medarbejderen inde med og hvordan bliver de realiseret
  • Får præciseret medarbejderens evner og præstationer
  • Hvilke faktorer der driver og motiverer medarbejderen i dagligdagen
  • Hvordan lavers en realiserbar handlingsplan for fremtiden for den enkelte medarbejder
  • Hvilke kompetencer skal der til for at realisere handlingsplanen og er de realistiske
  • Samlet karriereudviklingsrapport på hver enkelt medarbejder
  • Temperaturen på virksomhedens medarbejderklima
  • Rapport

Form

Forløbet starter med en mindre foranalyse for at tilpasse forløbet så det passer ind i virksomhedens eksisterende MUS program. Herfra vil en konsulent fra Moving People komme ud i virksomheden og fremlægge projektet for medarbejderne i samarbejde med den ansvarlige for projektet i virksomheden. Efter feedback fra medarbejderne vil konsulenten foretage de sidste justeringer. Og herfra vil konsulenten overgå til medarbejderudviklingssamtalerne, som typisk har en varighed fra 1 time til 2 timer afhængig af virksomhedens mål med forløbet samt medarbejdernes individuelle tilbagemeldinger.

Det skal bemærkes at vi gør medarbejderne opmærksom på at selve rapporten skal gennemgås med deres nærmeste leder for her at ligge de fremtidige milestones.

Dette forløb skal ses som et eksempel på et forløb som Moving People har kørt før. Der er selvfølgelig mulighed for at skræddersy lige det forløb der passer til dine medarbejdere. Eksempelvis har vi erfaret før at vi har brugt virksomhedens standard skemaer (MUS) og har da implementeret dem som en integreret del af vores forløb.

 

Målgruppe

Forløbet er for virksomheder der ønsker at arbejde professionelt og seriøst med deres medarbejderudvikling samt ønsker at få et frisk pust i de måske allerede etablerede medarbejderudviklingssamtaler.

Kontakt Moving People og få afdækket dine medarbejders muligheder for at medarbejderudviklingsforløb (MUS)