Afklaring af organisationen

Afklaring af den administrative ledelse og organisation

Moving People har indgået i forskellige processer samt været partner i organisatoriske ændringer.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af at gå i gang med en afklaringsproces i virksomhedens organisation så snart det står klart at virksomheden står over for organisatoriske ændringer, der kan få impact på virksomhedens medarbejdere. Herved sikrer vi at vi allerede tidligt i processen få stabiliseret organisationen og får skabt sammenhæng og overblik, hvilket giver en tydeligere retning.

Moving People indgår som part, og tager de nødvendige afklarende samtaler og fortæller hvordan processen kommer til at forløbe for den enkelte. Hermed føler de enkelte medarbejdere at de bliver hørt samt at de er en del af processen og får skabt den nødvendige tryghed og langt hen af vejen få stoppet rygtedannelserne i organisationen.

Stop kompetenceflugten!

En vigtig del af de organisatoriske ændringer er at sørge for at organisationen ikke oplever en større kompetenceflugt blandt nøglemedarbejderne som resultat af de organisatoriske ændringer. Langt hen af vejen kan det stoppes ved en afklaringsproces, da mange af valgkriterierne for at forlade virksomheden bygger på usikkerhed samt uafklarethed i forhold til egen situation!

Endvidere har Moving People taget part i processerne omkring kommunalreformens forskellige processer, herunder den indretningsmæssige side samt bistået ved bemandingen.

Kontakt Moving People for en indledende dialog.

Kontakt Moving People på telefon +45 20 33 74 85
Salgsdirektør & Managing Partner Jan Fabricius

Få vores nyhedsbrev med aktuelle kurser, tips og gode tilbud.