CC - Certificeret Coach

Certificeret Coach

  • For dig der ønsker solide kompetencer til at kunne coache andre
  • Træning af dine evner til at arbejde med forandringer gennem coaching
  • Styrke dine kompetencer til at arbejde med processer og mennesker
  • Opnå en certificering som garant for at du mestrer coaching

 

Løbende optag  i 2017 - 2018

Udbytte
Uddannelsen giver dig kompetencer til at coache andre mennesker. Du gennemgår selv et udviklingsforløb, der bringer dig fremad mod dine mål. Uddannelsen tilbyder et bredt grundlag at praktisere coaching på og anvender forskellige retninger indenfor coaching og beslægtede arbejdsformer, f.eks. anerkendende metoder, supervision og erhvervspsykologi. Forløbet indeholder meget træning, for at sikre at du bliver fortrolig med at anvende metoderne. Det er et væsentligt læringselement i forløbet at skabe synergi mellem uddannelsen, din læring og anvendelsesperspektivet i din daglige praksis.

 

Download vores fulde program for CC uddannelsen

Vi udbyder endvidere en individuel skræddersyet CMC uddannelse for lederen, der vil sparres og udfordres af vores erfarne team af Trainer Coaches. Mulighed for en CMC certificering. - Ring og hør nærmere!

CMC - Certificeret Management Coach

Lederen som coach

  • Skab bedre resultater på bundlinien gennem resultatorienteret coaching
  • Opbyg og træn dine evner som ledelsesbaseret coach på et dybtgående niveau
  • Opnå en certificering som garant for at du mestrer coaching som leder

Udbytte

Uddannelsen udvikler dine evner til, målrettet at anvende coaching som en metode i dit ledelsesarbejde, så du mere effektivt kan udvikle både dig selv, individer og grupper. Under uddannelsen får du en fast coachingpartner og ledelsessparring på din udøvelse som leder.

Det er et væsentligt læringselement i forløbet at skabe synergi mellem uddannelsen, din læring og anvendelsesperspektivet indenfor ledelse. Uddannelsen bygger på coaching, ledersupervision, systemiske og erhvervspsykologiske tilgange til udvikling af individer og gruppeprocesser.

 

Download vores fulde program for CMC uddannelsen

Vi udbyder endvidere en individuel skræddersyet CC uddannelse for medarbejderen,der vil sparres og udfordres af vores erfarne team af Trainer Coaches.Mulighed for en CC certificering. - Ring og hør nærmere!